Institutul European din România lansează o nouă cerere de micro-studii pentru seria Working Papers

Institutul European din România lansează o nouă cerere pentru seria de micro-studii (Working Papers), cu teme relevante şi adaptate contextului actual, intern şi european.

În acest fel, Institutul European din România vine în întâmpinarea potenţialilor autori din diferite domenii de activitate, inclusiv a cercetătorilor din centrele universitare şi institutele Academiei, care pot contribui la tratarea unor teme specifice domeniului afacerilor europene. În acest sens, colecţia de micro-studii (Working Papers) le oferă tuturor autorilor şi cercetătorilor interesaţi de problematica europeană posibilitatea de a publica online micro-studii în cadrul colecţiei IER.

Working Papers sprijină schimbul de idei argumentate ştiinţific şi înlesneşte diseminarea unor informaţii şi opinii pentru constituirea unei perspective româneşti cu privire la procesele europene.

Pentru detalii privind cerinţele de redactare a micro-studiilor, vă rugăm să consultaţi pagina de internet: http://www.ier.ro/index.php/site/page/proiecte_in_curs/ .

Vă invităm să ne contactaţi telefonic la numărul de telefon 021 314 26 96 (interior 120) sau să ne scrieţi pe adresa de e-mail agnes.nicolescu@ier.ro.

© Copyright Institutul European din România
Bd. Regina Elisabeta 7-9, sector 3, RO-030016 Bucureşti, România
telefon: (4021) 314 26 96; (4021) 314 26 97; fax: (4021) 314 26 66; e-mail: ier@ier.ro
sus