Curs IER: Sistemul normativ al Uniunii Europene

Primul dintre programele de formare specializate din domeniul juridic oferit de Institutul European din România în anul 2009 este Sistemul normativ al Uniunii Europene. Sesiunea iniţială va avea loc la sediul IER în perioada 30 – 31 martie, cea de a doua urmând a fi anunţată în semestrul al II lea.

Ansamblul instituţiilor europene şi cadrul legislativ în care îşi desfăşoară activitatea, conceptul de acquis comunitar şi raporturile dintre legislaţia internă, comunitară şi internaţională sunt teme de interes pentru specialişti mai ales din sfera publică, dar şi din sfera privată.

Pentru organizarea acestui program Institutul European contează din nou pe colaborarea doamnei doctor Elena-Simina Tănăsescu, specialist în drept constituţional şi comunitar, profesor al Universităţii din Bucureşti – Facultatea de Drept.

Ca şi în cazul Programului general de formare în afaceri europene s-a manifestat un interes sporit din partea beneficiarilor, drept pentru care un număr impresionant de doritori au fost înscrişi pe lista de aşteptare, urmând a fi cooptaţi la următoarea sesiune.

Va reamintim de asemenea de oferta de formare personalizată prin care IER îşi demonstrează disponibilitatea de a organiza cursuri la cerere contra-cost pentru grupe de minimum 20 de participanţi.

© Copyright Institutul European din România
Bd. Regina Elisabeta 7-9, sector 3, RO-030016 Bucureşti, România
telefon: (4021) 314 26 96; (4021) 314 26 97; fax: (4021) 314 26 66; e-mail: ier@ier.ro
sus